Translate

środa, 12 grudnia 2012

polityka prywatności

Polityka prywatności
WPROWADZENIE




Szanuje Twoja prywatność.Strona http://przepisy-kulinarne-gotowanie.blogspot.com/zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności Każdego Klienta i Użytkownika moich serwisów obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na stronie.Jakiekolwiek wprowadzone zmiany nie wpływają na zasadę podstawową nie sprzedaję i nie udostępniam osobom trzecim danych personalnych czy adresowych Klientów/Użytkowników moich serwisów.
Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności proszę, nie odwiedzaj moich serwisów,ani nie korzystaj z moich usług.


DANE OSOBOWE
W czasie korzystania z serwisów należących do http://przepisy-kulinarne-gotowanie.blogspot.com/ możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób.Wymagam tylko tych danych,które są niezbędne do działania serwisu i sprawnego kontaktu z Tobą.

Subskrypcja bezpłatnych czasopism

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych czasopism należących do http://przepisy-kulinarne-gotowanie.blogspot.com/ wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego imienia i adresu e-mail.Pola te są obowiązkowe.Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej.Adres e-mail jest niezbędny do tego,aby można było wysłać danemu czytelnikowi numer czasopisma lub inne informacje.Imię pozwala http://przepisy-kulinarne-gotowanie.blogspot.com/ zwracać się do czytelników po imieniu.

ZAMAWIANIE USŁUG
Zamawianie usług oferowanych przez http://przepisy-kulinarne-gotowanie.blogspot.com/ wymaga podania w odpowiednim formularzu pełniejszych danych adresowych.Pola obowiązkowe są oznaczone .

NIEZAPOWIEDZIANE WIADOMOŚCI
 http://przepisy-kulinarne-gotowanie.blogspot.com/ zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom,które dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityka Prywatności.Pod pojęciem nie zapowiedzianych wiadomości  http://przepisy-kulinarne-gotowanie.blogspot.com/ rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisów ,czasopism ,usług i produktów(np.zmiany,wewnętrzne promocje),nie komercyjne listy(np.życzenia,komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne,których rozsyłka została opłacona przez klientów http://przepisy-kulinarne-gotowanie.blogspot.com/

COOKIES (ciasteczka)
Niektóre obszary serwisów należących do  http://przepisy-kulinarne-gotowanie.blogspot.com/ mogą wykorzystywać cookies,czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.Cookies są nie szkodliwe ani dla komputera,ani dla jego użytkownika i jego danych.
Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku .

ciasto krówka bez pieczenia

składniki:
2 niemieckie budynie śmietankowe
pół litra mleka
2 paczki cherbatników
puszka masy korówkowej smak kajmak
dżem porzeczkowy z biedronki
kostka masła
500ml smietany 30%
migdały w płatkach 2 garstki
cukier waniliowy i cukier puder
przygotowanie:
ugotuj na 1/2 litrze mleka 2 budynie ostudź dodaj kostkę miękkiego masła i miksuj na gładki krem,na blachę wyłóż papier pergamin rozłóż herbatniki i wylej krem następnie rozłóż herbatniki zmiksuj masę korówkowa i wylej na herbatniki na masę daj znowu herbatniki i posmaruj dżemem,ubij śmietanę dodaj do niej cukier waniliowy i trochę pudru ubita śmietanę daj na dżem ,upraż migdały posyp na śmietanę i wstaw do lodówki na 2 godziny.
najlepiej zostawic ciast w lodówce na cała noc wtedy herbatniki fajnie nasiąkną i są miekkie
smacznego naprawdę warto go zrobić

wigilijne potrawy

przepis na kotleciki wigilijne bardzo pyszne
składniki:
1kg ziemniaków
30 dkg sera zółtego
pęczek pietruszki zielonej
jedno jajko
bułka tarta
przygotowanie :
ugotuj ziemniaki i przepuść przez praskę następnie zetrzyj żółty ser na tarce o dużych oczkach i dodaj do ciepłych ziemniaków pokrój drobno pietruszkę i dodaj razem z jajkiem pieprz i troche soli pamietajcie ze ser zółty jest słony wiec nie przesadzajcie z sola.Uformuj kotleciki optocz w bułce tartej połż na blache i do pieca na 180 st jak sie zrumienia to wyciagamy ,najlepiej smakuja popijajac do tego barszcz czerwony.
Życzę smacznego